Jumaat, 11 November 2016

" CAKE BOOK CONVOCATION "



Hai assalamualaikum dan salam sabtu.
buat apa cuti minggu ni,? sebuk berjalan atau relax santai saja dirumah ?
abang minggu ni sebuk skit dengan class dan beberapa kerja kedai yang perlu diselesaikan.
nama pun kerja kan. ha..ha.

Dalam kesebukan yang melampau tu ada juga beberapa koleksi kek yang tak sempat diupdate dan dikemaskini di blog, jadi sementara ada kelapangan ni meh abg share sikit apa yang ada.
selamat mencuci mata.

Kek buku ini ditempah oleh cust biasa abg Cikgu Salwa utk dijadikan Kek gimik perasmian di hari CONVOCATION preschool mereka .
contoh gambar yang diberi pada awalnya merunsingkan dan takut tak dapat memenuhi citarasa dan permintaan cust. tapi ALhamdulillah semuanya berjalan lancar. kek selesai dan disukai cust.
kek ni berat hampir 15kilogram dengan ditutupi keseluruhan fondant dan kek coklat moist didalamnya.










 *gambar ikhsan cust hehe
terima kasih kak atas ordernya. semoga berjumpa di order kek akan datang. haha :)