Ahad, 11 September 2016

KEK MINGGU INI

HAI ..
Assalamualaikum.
SELAMAT MENYAMBUT EIDULADHA buat semua muslimin dan muslimat di seantara dunia,
Alhamdulillah segala puji bagi Allah atas kurniaan nikmat iman dan islam sehingga saat dan detik ini,

da selesai korban harini?
kalau sudah jom abg belanja sikit kek kek tempahan minggu ni,
kami tahun ni tak balik beraya di kampung, jadinya lepas solat Hari Raya makan makan keluarga dan rileks rileks saja,
tu curi masa sekejap kita update blog utk share kek kek tempahan minggu ni,

alhamdulillah minggu yang sangat padat dengan macam macam jenis kek,


CAPTAIN AMERICA CAKE






MICKEY MOUSEE BIRTHDAY CAKE









BIRTHDAY CAKE 3 TINGKAT 







BROWNIES 





DIDI & FRIENDS BIRTHDAY CAKE












CHOCOLATE INDULGENCE CAKE 




Khamis, 1 September 2016

SOLDIER BIRTHDAY CAKE

Assalamualaikum ,
salam jummuah mubarakah .
nak share kek ASKAR yang ditempah khas oleh cikgu mardiah utk anaknya KAPTEN IRSYAD.
kek ini di ilhamkan sepenuhnya oleh adik IRSYAD sendiri.
dia membuat satu lakaran kek penuh dengan siap aksesori lengkap KEK YANG DIINGININYA.

buat pertama kali abg realisasikan kek khas rekaan dri empunya kek.
ada sedikit penambah serian pada kek untuk diolah menjadi sebuah kek yang di impikan beliau.

Terima Kasih buat kak sepet atas ordernya.
semoga Irsyad menjadi anak yang soleh. berbakti kepada ibu bapa dan taat kepada suruhan AGAMA. :)




Hello Kitty Cake





Assalamualaikum dan selamat malam semua,
Allah, sungguh rindu untuk berbloging itu ada dan masih kuat dalam diri,
cumanya masa yang Allah pinjam kan dewasa ini sangat padat.
penuh dengan tanggungjawab dan amanah pelanggan yang memenuhi tempahan.
apa apa pun Syukur Alhamdulillah, masih diberi kepercayaan dan dokongan sepenuh jiwa dan raga oleh teman-teman dan pelanggan2 semua.

jadinya dimalam yang penuh bertuah dan barakah ini ingin la abg kongsikan sedikit dari beberapa koleksi tempahan tempahan kek yang ada beberapa minggu juga bulan yang lepas. haha.
nampak sangat blog ni bersawang . maklumle setahun sekali update! haha