Sabtu, 28 Disember 2013

Wedding Cake 18` In The House!





Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. 
alhamdulillah hari berganti hari..
masa terus berlalu dengan pantas.
sedar atau tidak sedar. kita bakal melangkah ke TAHUN baru yang bakal tiba within 2 days. 

rasa macam baru semalam habis SPM.
baru nak main-main pusing2 kampung naik motor.
baru nak enjoying LIFE..
nak huha huha dengan member..
rasa mcm baru daftar masuk U.
Baru nak rasa LIFE student U.
dan lain lain rasa lagi...








namun masa itu terlalu pantas berlalu.. berlalu dan terus berlalu. 
takut aku untuk menghitung umur bukan kerna risau ketuaan. tpi risau akan AMALAN yg ada. 
mudah-mudahan kita bersama menghitung umur juga amalan yg ada. 
agar sentiasa bermuhasabah kepada dri yg berhak kepada HAKNYA.. 



ok cukup bertazkirah berjela2. haha.
kembali kepada cerita ENTRY harini. 
harini punya cerita KEK PERKAHWINAN yg paling besar pernah aku buat untuk setahun tak berapa nak jagung dlm dunia pembakeran ini. haha.walaupon kegugupan itu besar..berkat kekuatan dan kepercayaan atas kemampuan aku gagahi juga. and ALHAMDULILLAH segalanya berjalan lancar. 
berat nak keluar masuk oven tak payah cerita la.. kalau da kek chocolate moist yg padat tu memang HAVOC berat dia. hoho.

ALHAMDULILLAH. ia memuaskan atas kejadiannya. 
ak hanya berasa puas apabila pelanggan menikmati kepuasan yang sama. 
usaha itu bagiku berbaloi.. :)

Selamat Pengantin Baru Syaqira & Erwin. 
Semogaberkekalan berpanjangan ke Akhir Hayat.

#Thanks So Much Atas kepercayaan berlipat ganda kepada kami untuk merialisasikan impian kek Kawen kalian. 
1 set Wedding Cake
1 set Hantaran Cake . Walla. 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan