Selasa, 8 Januari 2013

Design 3Tiers Weeding Cake with 3D Peacock.

Assalamualaikum w.t dan Selamat Petang Semua,

alhamdulillah,Syukur kita kehadrat Ilahi, atas Nikmat Iman Islam juga ruang pernafasan buat kita untuk meneruskan hidup dan melaksanakan rutin jua amanah kita terhadapnya (Kholiq)

alhamdulillah...
actually, hari ni jadual belajar saya adalah tentang kesan2 Orientalisme terhadap umat islam masa kini...maklumla next 3,4 days da start Final exam,

dalam dok mencari mood menghafal juga mengingat kan fakta2 in arabic ni, tibe2 idea untuk next Coming Cake weeding yg diOrder oleh Kak Rafidah dari tenggaruh ni menjelma,,hohoho.~

lantas,  mencari pena dan sehelai kertas A4 kosong untuk diluahkan Idea itu,
biasa kan, kalau Idea ni dtg tnpa kita nak, kalau paksa2, memang xkan datang, so, bile dah dtg ni, gunakanlah sebaik2nya. hehe

dan ini lah Hasilnya,
dengan theme Purple & Black, Cake ni insyaallah akan Dihasilkan,
cuma ni lakaran, xsempat nak warna2kan,. nnti bile dah ada masa yang betul2 terluang baru di warnakan. :)












ni lah hasil tangan yg x seberapa nak baik sgt, :P
1tier yg bawah sekali tu, Cake Chocolate Moist,
2tiers Red Velvet Cake
3tiers Rainbow cake,
Kepala Peacock kek Span, senang nak bentuk <3

moga apa yg dirancang diberi kemudahan ALLAH untuk dilaksanakan nya,
mohon doanya ya sahabat2. :D

ok, sambung blaja balik. hahaha,,, ^_^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan