Ahad, 30 September 2012

Sweet Swiss ROll indulgence


alhamdulillH! semlm diberi keizinan Allah untuk mengHNtr semua tempHAN yg ditempH ke MelKa..
walaupun jauh, tpi xpela, sekli jalan,..hehe
blik ke kg halaman sekli, dpt la juga berjumpa pakcik Dan makcik2 yg lain,, terubat sedikit rindu kan mereka,
insyaallah tempahan masih dibuka untuk semua,
yg jauh2 tu kalau nk dihantar pun buleh juga, cume ongkos pengangkutan itu dtanggung ya pak. haha..
setakat ni ada 3 flavor, chocolate, strawberry and vanilla, buleh pilih mana yg lebih sedp mengikut kehendak selera masing2..
insyaallah, lembut, manis Dan menghairahkan ..hehe. yg pentg Di jamin halalan toyyiban.. :-)
buat warga sekitar nilai, mai pakat2 order mai,
once u get, u ill never forget..
harga berpatutan Dan mengikut standart pasaran semasa,
walaupun gula da naik kan,, hehe




Sabtu, 22 September 2012

tempahan kek dRI lecturer Usim :-)

alhamdulillah, selang beberapa hari yang lepas, chocosweeties terime order dri pensyarah fakuli syariah undang2 usim untuk kek indulgence 4 privte event nya,
walaupun pada awalnya, rasa diri x mmpu nk trima cabaran yg diberikan,
tpi alhmdulillah, berkat sokongan Dan dorongan kawan2 trrhasil jgk keknya  hehe
ustz tu nak sy tulis wording in arbic, and its actually perkara yg sy sendri x terpikir buleh buat. mklumla, budak baru belajar, xsama dengan pakar2 yg ada diluar sana,
tpi lega sgt hati bile fedback yg dtrme positive .. ♥
buat ustaz hamad, thanks 4 give me opportunities 4 this special cake, :-)