Khamis, 12 April 2012

Senarai Pemenang Contest Aku Suka Makan Coklat!!!!

Salam buat semua ..
mohon maaf atas kelewatan untuk mengumumkan kepetusan untuk contest aku suka makan coklat ni
admin ke pahang untuk urusan yg tidak dapat dielakkan..
Disini Admin mengamanahkan kepada saya untuk mengumumkan keptusan penuh pemenang yg dah lama ada dalam list die..
Untuk Tempat pertama Jatuh kepada :

Tempat keDua :


Tempat Ketiga :


5 Saguhati :


TAHNIAH kepada SEMUA pemenang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
anda di minta untuk menuntut hadiah dengan Post DI PAGE FB "chocosweeties"
 " I Love Chocosweeties dan Saya Pemenang Tempat..........(kalau saguhati tulis la saguhati) "hehe
dan kami akan inbox anda untuk dapatkan alamat yg boleh dipos dengan kadar segera hadiah2 yg telah dijanjikan..
Tahniah lgi sekli kpda yg menang...yg x menang..boleh cuba lain kali...mungkin xda rezeki kali ini *_*
keputusan Hakim adalah Muktamad...:)

Sedikit Info :
Kepada Manusia yang sedang cuba memfitnah mahupun sedang berusaha menjatuhkan daan mengaibkan admin dengan berita2 kotor yg di post di ruangan KOMEN..
anda dinasihatkan agar berhenti melakukan kerja2 yang x perfaedah ni..
kami x kuasa nak layan... ALLAH tu MAha tahu..dan anda sebagai seorang MAKHLUK x selayaknya Menghukum Dan Mengaibkan Orang lain dengn Fitnah2 yg DI KEJI..
janji ALLAH itu pasti.. yang bersalah tetap akan di hukum disisinya...
Satu lagi pengumuman...mulai hari ini,dan detik ini, chocosweeties akan di handle sepenuhnya oleh saya NUR FARHANYS mohd SHAH ... kerana admin terlalu sebuk dngan Tugasan dan hal2 lain yang bnyk harus di selesaikan..
segala kesulitan amat kami kesalkan..
moga ALLAH memberi Jalan yg terbaik Untuk Kita berada DI jalannya..
bukan Dengan Mencari Jalan mudah untuk mendapat perhatian Indah Dunia Semata..
Yang Baik itu Semuanya Dtg Dari ALLAH dan YG BURUK itu datg nya Dari KELEMAHAN drir saya sendri...
Moga kite mendapat rahmat dan kasih Sayangnya...:)