Rabu, 8 Februari 2012

Contest Aku Suka Makan Coklat !!


Assalamualaikum Kpd semua rakan blogger...
Hari ini dengan sukacitanya kami dari pihak Chocosweeties ingin membuat 1 contest yang julung2 kali diadakan untuk semua rakan-rakan blogger yang baik2 belaka dan suka makan coklat !! selain itu Contest ini juga boleh dijadikan sebagai  Salah Satu platform untuk blogger kenal antara satu sama lain tak kiralah sama ada blogger baru ataupun blogger lama...

Nak Join ?? Cara-caranya :

· Follow Blog INI
· Copy and paste gambar di atas beserta link blog ini
· Buat satu entry mengenai Contest Aku Suka Makan Coklat !!
· Berikan sebab kenapa anda suka makan coklat
· Tag 3 blogger lain
· Tinggalkan link entry anda di Comment Box

TARIKH TUTUP : 28.03.2012
(sempena ulang tahun kelahiran Admin yg ke 22... hahaha... tua dah ak ni...)




HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA !!

1st Winner : Set Choc 35 pcs (RM 50.00)



2nd Winner : Set Choc 28 pcs (RM 38.00)



3rd Winner: Set Choc 18 Pcs (28.00)



5 Saguhati  : Bar Choc Speacial !!!

Tambahan: Penilaian akan dilakukan berdasarkan sebab anda yang unik KENAPA suka makan coklat, semestinya SEBAB2  yang paling unik dan menarik akan dipilih sebagai pemenang!!!!... Senangkan??

Peringatan : JOIN JANGAN TAK JOIN !! NAK COKLAT FREE KAN???... HAHAHA

Rabu, 1 Februari 2012

::ProduCt Baru::




Tempahan By kak Ikin Dari Johor Bahru,
Beautician Felissa Cosmetics Umall Johor
kek birthday Coklat & Stawberry :D



............................................................................................................................................................
yg bawah2 ni kek percubaan n maseh lagi dalm proses pembelajaran :D
sape nak rase boleh la dtg rumah..free je..hahah