Isnin, 10 Disember 2012

Durian Crepe hangat Sehangat baunya!

asslamualaikum dan selamat malam,
untuk entry kali ni. sy nak kongsi sikit la beberapa pengalaman yang indah dalam edisi crepe durian yg tengah hangat sekrang...

bukan apa, dulu x da pulak perasaan nak cuba, tpi bila dah try buat sekali, aduhai rasa die, menusuk jiwa menerkam raga, hahahah
memang heaven la ,, sebb tu la tajuk entry *durian crepe HANGAT sehangat baunya*

last week shj kmi dapat order lebih dari 50set,
1set= 5pcs RM8.00 shj, punyala ramai yang order, dan majoriti nya repeat order sebab xtahan menanggung kegianan yang mendatang,, hahaha
alhamdulillah, rezeki allah ni, thanks to all my beloved cus, moga allah titipkan kebahagiaan buat kalian, hehe, kebahagian menikmati crepe masing2,,

ni nak kongsi sikt la antara tayangan2 koleksi crepe yang kami ada..
have a nice look guys ! :)







3 ulasan:

  1. macam mana nak order dengan anda?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yayahnasake , boleh text sy, 093707264,
      penghntaran sekitar nilai percuma, checkpoint tmpat di tesco nilai, giant nilai, tol nilai dan ktm nilai :)

      Padam
    2. ops salah , 0193707264 ya, :)

      Padam