Khamis, 12 April 2012

Senarai Pemenang Contest Aku Suka Makan Coklat!!!!

Salam buat semua ..
mohon maaf atas kelewatan untuk mengumumkan kepetusan untuk contest aku suka makan coklat ni
admin ke pahang untuk urusan yg tidak dapat dielakkan..
Disini Admin mengamanahkan kepada saya untuk mengumumkan keptusan penuh pemenang yg dah lama ada dalam list die..
Untuk Tempat pertama Jatuh kepada :

Tempat keDua :


Tempat Ketiga :


5 Saguhati :


TAHNIAH kepada SEMUA pemenang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
anda di minta untuk menuntut hadiah dengan Post DI PAGE FB "chocosweeties"
 " I Love Chocosweeties dan Saya Pemenang Tempat..........(kalau saguhati tulis la saguhati) "hehe
dan kami akan inbox anda untuk dapatkan alamat yg boleh dipos dengan kadar segera hadiah2 yg telah dijanjikan..
Tahniah lgi sekli kpda yg menang...yg x menang..boleh cuba lain kali...mungkin xda rezeki kali ini *_*
keputusan Hakim adalah Muktamad...:)

Sedikit Info :
Kepada Manusia yang sedang cuba memfitnah mahupun sedang berusaha menjatuhkan daan mengaibkan admin dengan berita2 kotor yg di post di ruangan KOMEN..
anda dinasihatkan agar berhenti melakukan kerja2 yang x perfaedah ni..
kami x kuasa nak layan... ALLAH tu MAha tahu..dan anda sebagai seorang MAKHLUK x selayaknya Menghukum Dan Mengaibkan Orang lain dengn Fitnah2 yg DI KEJI..
janji ALLAH itu pasti.. yang bersalah tetap akan di hukum disisinya...
Satu lagi pengumuman...mulai hari ini,dan detik ini, chocosweeties akan di handle sepenuhnya oleh saya NUR FARHANYS mohd SHAH ... kerana admin terlalu sebuk dngan Tugasan dan hal2 lain yang bnyk harus di selesaikan..
segala kesulitan amat kami kesalkan..
moga ALLAH memberi Jalan yg terbaik Untuk Kita berada DI jalannya..
bukan Dengan Mencari Jalan mudah untuk mendapat perhatian Indah Dunia Semata..
Yang Baik itu Semuanya Dtg Dari ALLAH dan YG BURUK itu datg nya Dari KELEMAHAN drir saya sendri...
Moga kite mendapat rahmat dan kasih Sayangnya...:)

13 ulasan:

  1. sedihnya tak menang...xpe2 nnt buat lg ek

    BalasPadam
    Balasan
    1. ANISA jgn sedih2...nnti boleh cuba lagi ye :)
      mungkin rezeki anda bukan untuk kali ini... ^_^

      Padam
  2. alhamdulilah..da juga rezeki nur..nur da juga baca kat cbox tu..
    banyak bersabar yer..apa pun tu dugaan allah..
    kita hamba nya sentiasa akan diuji..
    =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nur_za : huhu...tahniah...
      terima kasih atas sokongan anda..
      moga ALLAh beri kekuatan...dan ALLAH shj yg layak menghukum....
      INNALLAHA maaSSobiriinn...
      Thanks lagi sekali nur_za ^_^

      Padam
  3. congrates sume...wargh...jeleznye.hehe...wah semoga admin tabah ye...sape la yg sanggup wt cmtu +_+

    BalasPadam
    Balasan
    1. einz apr : terima kasih atas sokongan anda..
      insyaallah sy yakin admin akan terus tabah...
      allah maha adil dalm mghukumm setiap hambanya..
      admin pernah berkata die menyeraahkan kpada ALLAH 100% atas setiap yg berlaku ni dengn redha dan tawakal shj..
      insyaallah...mungkin awak akan menang lain kali.. hehe ^_^

      Padam
  4. Alhamdulillah....:)

    terima kasih sb sudi pilih saya..hehehe..

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah. dapat saguhati :D
    Terima Kasih kepada penganjur contest ;)

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada pemenang...
    hehehe

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah menang saguhati.tq Chocosweeties...

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah. Blh Sy pm lewat ckit. Dlm minggu ini juga iA. Maaf atas klewatn.

    BalasPadam
  9. sudah settle hantar info (:
    id fb: nur hidayah

    terima kasih

    BalasPadam
  10. Terima kasih chocosweeties utk hadiah coklat ni ye.sy akan wat entry khas untuk awak.tunggu....

    BalasPadam