Isnin, 9 Januari 2012

AlhamDulillah


Assalamualaikum dan selamat malam semua..(^_^)
alhamdulillah..dengan rezeki Allah..sabtu yang lepas...Puan Sabariah order choc bar yang sama.mcm die order kelmarin...cume ubah tema je..kali ni die nak warna merah....mule2 tepernjat jugak...x percya pon ade..tpi betul la...hakikatnya die memg betul2 nak tempah..
amek masa 2 jam jugak pk nk terima ke x tempahan tu..sebb last minute kan..
da plak tu ade 2 paper plak yg menyusun menanti2...hahaha
setelah dpk2 kan sebaik2 mungkin...kire jadik la tempahan tu..
dan alhamdulillah selamt dah pos pg tadi..
tracking number :06030780135237 (City Link)
sabariah mahadi Serkam Darat MElaka
so inilah sedikit gambar yg ingin dikongsikan ..:)

Selamat mencuci Mata.!!~~haha








8 ulasan:

  1. okey cekelat itu nampak sedap!!! T^T

    BalasPadam
  2. memang sedap..sebb dah try makan dah chocosweeties nye coklat..!!!best,

    BalasPadam
  3. ada coklat crispy dan pudina tak??

    BalasPadam
  4. crispy ade...tapi kalau pudina xde lagi setakat ni..:)

    BalasPadam
  5. owh..kalau ade yang pudina bagitau ye...

    BalasPadam
  6. ok...insyaallah...akan diberitahu kemudian..:)

    BalasPadam