Sabtu, 3 Disember 2016

CONTEST "ILOVECRUPCRUP"


Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu semuanya. 
CONTEST "ilovecrupcrup"
Win FREE FULL SET ORIGINAL OPPO NEO7 SMARTPHONE!! 1stprize
& Rm200 hadiah saguhati 

How to JOIN?
1. SELFIE with ANY SIZE/FLAVOUR #chocosweetiescrupcrupn NAMPAK dengan jelas #chocosweetiescrupcrup, gambar yang clear dan tidak menipu product!
Boleh beli direct with agent di
"Chocosweeties.com"

2. Caption
ILOVE CRUPCRUP KERANA.... (tidak melebihi 100 patah perkataan)
WAJIB ADA
#chocosweetiescrupcrup #ilovecrupcrup

3. LIKE & FOLLOW @chocosweetiescrupcrup_official (IG) & TAG PICTURE SELFIE ANDA @chocosweetiescrupcrup_offical & KAWAN2

*PASTIKAN IG TIDAK PRIVATE SELAMA CONTEST BERLANGSUNG.!

--------------------------------
"Kratiria2 pemenang"
🌟 Pemenang utama akan dipilih berdasarkan voting like gambar selfie anda di ig official kami. jadi taq seramai mana rakan anda dan pastikan mereka like gambar selfie anda untuk memenangi hadiah utama contest ini.

🌟SLOGAN yang terbaik bakal mendapat rm100.00 sebagai hadiah. Buat slogan cun dan mencairkan. Pihak hq akan menapis yang terbaik shj sebagai pemenang.

🌟5 pemenang yang berikut nya dipilih berdasarkan kreativiti peserta dalam mengambil gambar, slogan dan tagging.
Hadiah - rm20.00
dan 3 botol #triplec

THE MORE YOU GET "LIKEs" FROM YOUR FRIENDS, The more chances you have to WIN!!
CONTEST Ends : 31 December 2016

SELAMAT MENCUBA!! 😍
#contestilovecrupcrup #ilovecrupcrup #happyanniversarytriplec
#syukuralhamdulillah #chocojar #giveawaymalaysia#anniversarymonthofchocosweeties

Jumaat, 11 November 2016

" CAKE BOOK CONVOCATION "



Hai assalamualaikum dan salam sabtu.
buat apa cuti minggu ni,? sebuk berjalan atau relax santai saja dirumah ?
abang minggu ni sebuk skit dengan class dan beberapa kerja kedai yang perlu diselesaikan.
nama pun kerja kan. ha..ha.

Dalam kesebukan yang melampau tu ada juga beberapa koleksi kek yang tak sempat diupdate dan dikemaskini di blog, jadi sementara ada kelapangan ni meh abg share sikit apa yang ada.
selamat mencuci mata.

Kek buku ini ditempah oleh cust biasa abg Cikgu Salwa utk dijadikan Kek gimik perasmian di hari CONVOCATION preschool mereka .
contoh gambar yang diberi pada awalnya merunsingkan dan takut tak dapat memenuhi citarasa dan permintaan cust. tapi ALhamdulillah semuanya berjalan lancar. kek selesai dan disukai cust.
kek ni berat hampir 15kilogram dengan ditutupi keseluruhan fondant dan kek coklat moist didalamnya.










 *gambar ikhsan cust hehe
terima kasih kak atas ordernya. semoga berjumpa di order kek akan datang. haha :)